Grava’s Account Manager Ellen Benoit weet van aanpakken

Digital Campaigns
B2B2C
Engagement

Hallo, ik ben Ellen Benoit! Sinds kort vervoeg ik de Grava-familie als nieuwe Project Manager. Zo een eerste werkweek is best wel spannend, maar gelukkig zat de sfeer meteen goed! Ik zit boordevol energie om mijn collega’s te ondersteunen en kijk uit naar mooie samenwerkingen met al onze klanten! Ik ben een echte levensgenieter en een tevreden, succesvolle klant is toch iets waar iedereen blij van wordt?

Goed begonnen, is half gewonnen!

Door mijn opleiding als Digital Media Manager, kon ik al even proeven van de ‘Digitale Marketing wereld’. Na enkele jaren als project manager binnen de IT sector, rolde ik zo weer terug naar de digitale wereld.   De eerste week bij Grava was echt super! Zeker met de afsluitende teambuilding – de Hercules Trophy. In het begin is het wat wennen aan de overload aan informatie die ik binnenkrijg, maar ze geven mij dan ook de tijd om alles te verwerken. Ik had al wat werkervaring, maar een nieuw bedrijf is toch altijd wat aanpassen. Naast al de nieuwe termen die voorbijkwamen, zag ik ook al veel nieuwe gezichten passeren en ik kan je zeggen… wat een leuk (awesome) team is dit! Ik vind het geweldig om iedereen individueel te leren kennen. Niet alleen ben ik onder de indruk van hoe goed iedereen in zijn job is en hoe gedreven iedereen is,  ze zijn ook nog eens ontzettend aardig. Een goede werksfeer kan ik alvast van mijn checklist afvinken! Ik heb al veel nieuwe inzichten opgedaan, die ik binnenkort wil gebruiken in de samenwerking met onze klanten.

 

Een ambitieuze vrouw met een kloppend hart voor klanten

Na zo een goede start sta ik nog meer te popelen om volop aan de slag te gaan met mooie projecten, campagnes en trajecten. Onze klanten verdienen de beste verkoopstrategieën en gelukkig voor hen streef ik straffe targets na. Ik luister naar wat zij voor hun bedrijf voor ogen hebben en op basis daarvan ontwerpen we een strategisch plan. Qua advertising ben ik heel up-to-date met de huidige trends en technieken. Mijn kennis en inzichten deel ik graag met mijn team om zo telkens per project een geschikt scenario te kunnen uitwerken. De juiste manier vinden om bedrijven en hun doelpubliek dichter bij elkaar te brengen? Jouw bedrijf op de gepaste manier in the picture zetten? Search no more! Samen komen we er! Die drukke werkweek sluit je eens zo goed af als je je vooropgestelde doelen hebt bereikt.


Ik wil niet alleen onze klanten helpen verbeteren, maar mijn werkervaringen ook gebruiken om zelf te groeien. Om telkens mee te zijn met de nieuwste analyses en strategieën, moet je openstaan voor verandering en elke dag opnieuw bereid zijn bij te leren. Op dat vlak zit team Grava en ik volledig op dezelfde golflengte: check! 

 


Benieuwd naar de verkoopstrategie die bij jouw bedrijf past? Neem contact met ons op! >>

Volgend artikel

The Future of Measurement is Now.

Analytics and Data visualisation • 24 november