FairEtail neemt deel aan de Google Elevator Business Coaching Academy

Digital Strategy Advies
B2B
Conversion
Google

De Elevator Business Coaching Academy is een exclusief trainingsprogramma dat enkele jaren geleden door Google in het leven werd geroepen om beloftevolle bureaus te belonen met extra trainingen op topniveau. Onder leiding van Robert Craven (Business Consultant & International Keynote Speaker) komen we met de 14 andere geselecteerde bureaus samen om naar groeimogelijkheden te zoeken binnen domeinen zoals sales, marketing, HR & finance. Een speciale focus die de rode draad vormt tijdens het hele programma is het zoeken naar manieren om nog betere relaties met onze klanten te onderhouden.

“The Google Business Coaching programme is an invite-only event for some of the top digital agencies, selected by Google for their digital prowess. The coaching programme is like a triple espresso giving selected agencies the knowledge and tools to deliver exceptional results for their clients.” - Robert Craven

 

Pitch with Google

Als Google Premier Partner werken we al langer nauw samen met Google maar door onze deelname aan de Elevator Business Coaching Academy wordt die samenwerking nu nog intenser. Naast het trainingsprogramma van de academy nemen we binnenkort ook deel aan de Pitch with Google trainingen die voor de 3de keer in België georganiseerd worden. Speciaal aan deze derde editie is dat ze volledig in het kader van de retail industrie staat. Hierin worden de trends uit de retail industrie en de uitdagingen die daarbij gepaard gaan uitvoerig besproken. We hopen alvast met deze insights een nog groter verschil te kunnen maken in de Google AdWords campagnes van onze huidige en toekomstige retail klanten.

Elevator Business Coaching Academy

Volgend artikel

Klant in de spotlight: Ascento valt in de prijzen

SEA • 15 mei