FairEtail verhuist naar een nieuw kantoor in Mechelen

Digital Strategy Advies, Digital Campaigns
B2B
Brand Awareness, Conversion
FairEtail nieuw kantoor Mechelen

Na 5 jaren op de Veemarkt van Mechelen te hebben vertoefd, zijn we vanaf deze week te vinden in de Hendrik Consciencestraat op het nummer 1B. De afgelopen jaren is ons team van enthousiaste digitale marketeers enorm gegroeid waardoor ons kantoor te klein geworden was. Om iedereen terug op een comfortabele manier samen te brengen, gingen we op zoek naar een nieuwe stek.

Na een lange zoektocht kwamen we uit op het pand in de Hendrik Consciencestraat en we zijn trots op het eindresultaat na de verbouwingswerken van de afgelopen weken. In ons nieuwe kantoor beschikken we over 4 meeting rooms, een sociale ruimte en, bovenal, ruimte om in de toekomst nog een hele hoop nieuwe talenten te herbergen om ons team te versterken.

Ons nieuwe kantoor in Mechelen

Bereikbaarheid

Een van de belangrijkste factoren bij de zoektocht naar een nieuwe werkplek was de bereikbaarheid. Met een kantoor op 2 minuten wandelafstand van het station van Mechelen en 5 minuten wandelafstand van 2 parkings, kunnen wie daar alvast niet over klagen. Te voet sta je bovendien ook op 10 minuten op de grote markt van Mechelen wat talrijke lunchmogelijkheden met zich meebrengt.

Hieronder delen we alvast in 5 beelden de evolutie die ons nieuwe kantoor onderging. Wie graag meer wil zien is natuurlijk altijd welkom om zelf eens een kijkje te komen nemen. Geef vooraf zeker een seintje, dan voorzien we een plaatsje op onze parking.

Tot snel!

FairEtail

Volgend artikel

Verminderde Facebook targeting opties voor organische posts

Social Advertising • 7 juni