Grava verwelkomt Client Advisor Ine Franckaert

Digital Strategy Advies
B2B, B2C
Brand Awareness, Reach
Ine Frankaert Client Advisor Grava

Hallo, ik ben Ine Franckaert. Je vindt me sinds oktober terug als klantenadviseur bij Grava met een goede kop koffie in de hand. Ik vervoeg de digital performance club met marketingcommunicatiekennis, hr-ervaring en sales knowhow. De kickstart is nét achter de rug en die smaakt naar meer. Veel meer!

Mond-tot-mondreclame mist haar effect niet

Dankzij de lovende woorden van een vriendin over Grava’s projectaanpak en teamsfeer besloot ik meteen te solliciteren. Zo’n warme aanbeveling maakt nu eenmaal meer indruk dan een online vacature. De wereld van digital performance marketing? Die sprak me ook tot de verbeelding. Na een toffe kennismaking in hun kantoor in Mechelen en een succesvolle sollicitatieprocedure startte ik begin oktober officieel als Grava’s Client Advisor.

De eerste twee werkdagen stonden goed volgepland. Maar mij hoor je niet klagen als je splinternieuwe werkplek tot in de puntjes is voorbereid en er een gedetailleerde planning klaarligt bij aankomst. Introductiemeetings, lijstjes, schema’s, klantgegevens, … Van een informatie-overload gesproken! In een boeiende en bruisende opstartperiode als deze ben ik blij dat ik vlakbij woon. Heerlijk om de dag af te sluiten met een ontspannend fietstochtje huiswaarts.

Frisse salesblik van buitenaf

Ik heb een diploma marketingcommunicatie op zak en kan rekenen op zo’n vier jaar praktijkervaring in hr en talentmanagement. Conclusie? Mijn verantwoordelijkheden bij Grava kunnen verschillende vormen aannemen. Geen vast takenpakket voor dit kersverse teamlid, geweldig! De eerste weken staan 100% in het teken van mijn inwerkperiode. Ik dompel me nu volledig onder in lopende marketingcampagnes en huidige salestechnieken. Door briefings en vergaderingen bij te wonen, veel te observeren en goed te luisteren, verzamel ik mijn eerste indrukken. Omdat ik nog niet vertrouwd ben met de projectflow en verkoopaanpak bied ik een objectieve blik van buitenaf. Op mijn lijf geschreven, want ik ben van nature heel nieuwsgierig.

Mijn collega’s hebben een straffe eerste indruk nagelaten. Ze ademen echt digital performance marketing. Ik daarentegen loop over van goesting om een passende en professionele sales approach uit te stippelen en te lanceren. Mijn ambitie? Een steady flow van nieuwe klanten aan boord halen. De senior expertise van mijn collega’s staat alvast op scherp om ze te ondersteunen met een doordachte marketingoplossing!

Meer members van de Grava-familie leren kennen? Ontdekken wie de schouders onder je digital performance zet? Maak kennis met ons team >> 

Volgend artikel

Bereken, bepaal en boost jouw Return on Advertising Spend (ROAS)

Digital Strategy Advies • 25 oktober