Grava's nieuwste Planner en Account Manager Merve

Digital Strategy Advies
B2B, B2C
Reach, Brand Awareness
Merve aan het werk als Account Manager van Grava

Merve Avci, Planner en Account Manager bij Grava sinds april, aangenaam! Ik startte mijn nieuwe jobavontuur in volle coronacrisis. Toch heb ik er zonet de allerbeste onboarding ooit opzitten. De Grava-familie heeft me met open armen ontvangen. Al moet ik toegeven dat het geen eerste kennismaking was maar een blij weerzien…

Van accounts managen in Amsterdam naar Mechelen

De voorbije 2,5 jaar heb ik in het kloppende hart van Amsterdam gewoond en gewerkt. Als stagiaire en later Account Manager bij affiliate marketingbureau Awin beheerde ik een eigen klantenportfolio met onder andere Krëfel. Over de grens stak Grava de schouders onder de performance van de elektronica-expert. Telefoneren, vergaderen, rapporteren… Ik voelde aan alles dat samenwerken met het team van Grava van een leien dakje liep.

Enkele maanden geleden besloot ik het roer om te gooien. Bovenaan mijn verlanglijstje stond naast een terugkeer naar België ook het vinden van een uitdagende job in een bruisende werkomgeving. Gevolg? Ik trok mijn stoute schoenen aan en contacteerde Grava. Toevallig zochten ze net een extra Account Manager. Of ik ook hun project- en teamplanning wou optimaliseren? Natuurlijk! Ik hou ervan dingen in beweging te zetten en mijn steentje bij te dragen tot een vlotte kantoorwerking.

Digitale duizendpoot met planningsinzicht

Midden in de coronacrisis schoot ik uit de startblokken en werd ik meteen omvergeblazen door Grava’s professionele aanpak en motivatie. Hoewel ik nog niet alle collega’s in levenden lijve gezien heb, verliepen de eerste briefings en brainstormsessies verbazingwekkend vlot. Wat een goede internetverbinding en een inspirerende werkgever al niet kunnen doen!

Als Account Manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor mijn klanten, als Planner ondersteun ik mijn collega’s. Ik was dan ook dolgelukkig toen we terugkeerden naar kantoor, zo kon ik iedereen eindelijk begroeten met een ellenboogje. Mijn digitale marketingkennis, projectopvolging en campagnebeheer hebben de voorbije weken dankzij mijn nieuwe collega’s al een serieuze boost gekregen. Mijn droom om een digitale expert te worden, komt momenteel volop uit. En dat terwijl ik Grava intern versterk met mijn planningsskills. Helemaal happy word ik ervan!

Ook slimme campagnes opzetten en straffe cijferresultaten boeken? De ROI van klanten verhogen?
Solliciteer spontaan bij Grava >>

Volgend artikel

Etaleer je productaanbod in Google via feed-driven campaigns

SEA • 8 juni