Klant in het vizier: Enyabe

Digital Strategy Advies, Digital Campaigns, SEA, Analytics and Data visualisation
B2B
Reach, Conversion
Enyabe

Onze klanten zijn de motor van ons bestaan. Daarom zetten we hen dan ook graag  in de kijker. Vorige maand mochten we Enyabe als nieuwe klant verwelkomen. We laten hen in dit artikel graag even aan het woord.

 

Waarvoor staat Enyabe? 

Met producten voor elke dag, van kookpotten tot kinderwagens, is Enyabe.com de webshop voor alle gezinnen in België en Nederland. Als betrouwbare en klantvriendelijke webshop biedt Enyabe.com artikelen aan ‘tot bij je thuis’. Naast bekende merken zoals Brabantia, Philips, Bosch en Eglo hebben we ook tal van eigen merken in ons steeds groeiende gamma zoals Bama, Bamex, Billy en Baninni.

 

Wat zijn de doelstellingen van Enyabe? 

Graag willen we de verkoop van deze producten een boost geven en zo een hogere verkoop realiseren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een professionele partner die ons bijstaat in het online marketing proces. Met een doordachte AdWords campagne, zichtbare shopping campagnes en een optimalisering van onze webshop rekenen we op de expertise van FairEtail om deze doelstelling te bereiken. Daarnaast willen we focussen op meer merkbekendheid waardoor klanten vlot en als vanzelf een bezoek brengen aan onze webshop.

 

Waarom hebben jullie voor FairEtail gekozen?

Naast een uitgebreide kennis op vlak van Google AdWords en online campagnes zochten we een partner met een open en eerlijke communicatie. Na de eerste gesprekken hadden we meteen de indruk dat FairEtail over deze nodige kwaliteiten beschikt. We geloven dan ook dat we een langdurige en succesvolle samenwerking tegemoet gaan.

 

Hoe ervaren jullie de samenwerking tot nu toe? Zie jullie al resultaten?

De eerste campagnes zijn reeds van start gegaan en hoewel het nog te vroeg is om over echte resultaten te spreken merken we al een lichte stijging in bezoekersaantallen en verkoop. Natuurlijk moet er nog heel wat getest en uitgezocht worden voordat alles volledig op punt staat. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze doelstellingen bereikt zullen worden. Omdat we een webshop in volle groei zijn biedt dit unieke kansen voor de toekomst zowel voor ons als voor FairEtail.

Website Enyabe : https://www.enyabe.com/

Volgend artikel

Meer online zichtbaarheid met Google Posts

SEO • 10 november