Webshop Vakbeurs, we will be there!

Digital Strategy Advies
B2B
Conversion
Webshop Vakbeurs 2017 FairEtail

Op 25 & 26 april zijn we voor de tweede keer aanwezig op de Webshop Vakbeurs in de Nekkerhal in Mechelen. Als digital performance marketing agency met verschillende e-commerce klanten kunnen we deze gelegenheid natuurlijk niet missen. Net zoals vorig jaar doen we opnieuw extra hard ons best om van dit evenement een knaleditie te maken via onze digitale campagnes.

Webshop Vakbeurs Facebook advertentie
Webshop Vakbeurs SEA Advertentie

De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en gevestigde namen die de stap naar online verkoop willen maken. Na het succes van vorig jaar en door het toenemende belang van big data vindt op hetzelfde moment ook de Big Data expo plaats. Wie op zoek is naar big data specialisten uit verschillende disciplines is hier aan het juiste adres.

 

Gastsprekers en topics

Niemand minder dan Alexander De Croo opent het programma en probeert ons te overtuigen van het feit dat Belgische e-commerce moet boomen! Verder zullen gastsprekers als Geert Boel (Colruyt - Collect & Go), Stijn Floren (Google), Najad Menouar (influenzo), Bart van den Brande (Sirius Legal), Ricky Nuyens (Telenet) en vele anderen hun wijsheden met jullie delen. Daarbij komen actuele onderwerpen als e-commerce, conversie-optimalisatie, digitale marketing, omnichannel, GDPR, big data en artificial intelligence ruimschoots aan bod.

Op de beursvloer vind je een tachtigtal exposanten terug, waaronder bol.com, KBC, post.nl en FairEtail, die oplossingen bieden binnen verschillende e-commercedomeinen. Beide beurzen zijn gratis toegankelijk voor bezoekers. Kom je graag langs? Je vindt ons aan stand nummer 35! Vergeet niet om je eerst te registreren.

Volgend artikel

FairEtail op plaats 1, 2 en 3 in het YouTube Ads Leaderboard voor Q4 2017!

Video Advertising • 29 januari