FairEtail goes Grava goes further

B2B
Reach
FairEtail goes Grava goes further

FAIRETAIL WORDT GRAVA

FairEtail, digital performance agency uit Mechelen, zet haar activiteiten verder onder de naam Grava

Digital performance agency FairEtail uit Mechelen werkt sinds 18 september 2019 verder onder de naam Grava. FairEtail is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in digitale marketing en sales, en bouwde een indrukwekkend portfolio uit met tal van bekende A-merken.

Als toekomstgericht bureau zet FairEtail maximaal in op digitale strategie, innovatie en ontwikkeling. Met een gloednieuwe naam, logo, huisstijl en website biedt FairEtail met Grava een futureproof antwoord op de continu veranderende digitale golf.

Digitale campagnes op maat

Meer naamsbekendheid, hoog scoren in Google, impactvolle advertenties op sociale media, … Wie zijn merk of bedrijf wil laten scoren, zet anno 2019 maximaal in op een sterke online strategie. FairEtail zet met haar 20-koppig team al meer dan tien jaar de schouders onder straffe digitale campagnes, en laat het rendement van hun klanten groeien met 10, 20 tot zelfs 30% en meer. Een glasheldere claim die ze voortaan waarmaken onder de naam Grava.

Dezelfde digitale mindset, nog meer resultaat

Stilstaan is achteruitgaan. Met de rebranding wint het agency van Mechelse bodem een verfrissend nieuw inzicht in haar expertise en corebusiness. Grava concreet? Dat is nog meer digitale goesting, meer groeimarge en meer grip op digitale ontwikkelingen. Data verzamelen, analyseren, visualiseren én laten renderen: onder het motto ‘Find your audience. Fuel your business.’, zet Grava nog meer in op het behalen van concrete resultaten, 100% aangepast aan de business van hun klanten.

Een straffe rebranding die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan, want met een opvallend logo, een frisse huisstijl en een splinternieuwe website ging Grava onmiddellijk voor een totaalpakket.

“Wanneer wij werken met klanten, stellen we kritische vragen over hun business, bereik, doelstellingen en doelpubliek. We bedenken nieuwe strategieën om ze sterker te positioneren in de markt. En dat is exact de oefening die we nu voor ons eigen agency hebben gedaan. FairEtail start na 10 jaar een nieuw, fris hoofdstuk en we zijn er Grava klaar voor!” - Dennis Kenis, Founder & Managing Partner Grava

Grava is een digital performance marketing agency uit Mechelen. Hun gedreven team van digital experts helpt bedrijven aan meer leads, meer omzet en meer business.

Contactgegevens:

Naam: Dennis Kenis - GRAVA
Tel: +32 3 303 05 50
E-mail: dennis@grava.be
Website: www.grava.be
Postadres: Hendrik Consciencestraat 1B – 2800 Mechelen

Volgend artikel

Google Gallery Ads laat creativiteit zegevieren

SEA • 4 oktober