Grava breidt uit met Randy De Klerck als nieuwe SEA Consultant

SEA
B2B2C
Lead Generation

Hallo, ik ben Randy. Nu al voel ik dat Grava een hechte familieclan is. Vrienden en familie zet ik op de eerste plaats, Grava kan ook op mijn onvoorwaardelijke steun rekenen. Wie Grava zegt, zegt ook vaak koffie, maar ik houd het toch maar bij water. Loopt de campagne van een klant wat stroef? Geen probleem. Ik heb het up and running in no time.

Profiel foto Randy

Wederzijdse verrijking

Ik ben een echte people person. Ik word graag omringd door mensen die mij nauw aan het hart liggen en sta altijd klaar om iemand te helpen. Ik voel me dus helemaal in mijn element als ik klanten kan ondersteunen. Mijn nieuw werkavontuur begon via een kennis die mij in contact bracht met Grava. Het bedrijf sprak me meteen aan en ik was ervan overtuigd dat we elkaar alleen maar konden verrijken. Ik breng immers een stevige rugzak vol praktijkervaring digital marketing binnen. Grava zou mij op haar beurt helpen doorgroeien in e-commerce binnen paid search. Een win-winsituatie en dus begon ik aan mijn eerste werkdag bij Grava. Ik werd al meteen heel goed onthaald en wegwijs gemaakt in de interne flows. Al snel mocht ik mee inspringen op de bestaande SEA-accounts van mijn collega’s en kreeg ik mijn eigen takenpakket.

 

Werken in een geavanceerd Grava-team

Mijn dagelijkse taken bestaan uit het beheer en de optimalisatie van de SEA-accounts van onze verschillende klanten. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. De ene keer verloopt dit in tandem en verdeel ik het werk van een bepaald account dus met een ander lid van team Grava. Maar het kan ook evengoed zijn dat een account zoveel werk vraagt, dat we hiervoor samenzitten in team met andere SEA-collega’s. Ik vind het hoe dan ook altijd fijn om samen te werken en anderen te kunnen helpen waar nodig. Je weet wel, iets met ‘family first’ en onze eigen Grava-familie. Ik sta ook in voor het opstarten van nieuwe campagnes en hier merk ik dat ons bedrijf sterk geavanceerd is in het testen en opstarten van nieuwe features. Dat is één van de dingen die het interessant maken om hier te werken. Mijn verwachting om meer ervaring op te doen bij klanten in de retail, lost Grava helemaal in.

 

Lijkt werken bij Grava iets voor jou?

Check dan snel onze vacatures en wie weet loop jij hier straks wel binnen! 

Volgend artikel

Analytics & Tracking Consultant Nora Lafrikh: Grava’s real life superhero

Analytics and Data visualisation • 6 oktober