Grava verwelkomt SEA consultant Ward Janssens (ex-Google)

SEA
B2B2C
Engagement

Hallo, ik ben Ward Janssens, nieuwe SEA consultant bij Grava. De afgelopen jaren werkte ik als Google Ads consultant bij Google Benelux. Uitdagend? Absoluut! Nadat ik mijn digitale kennis aanscherpte bij de bron, was het tijd om mijn professionele horizon te verruimen. Als kersvers Grava-member ben ik 100% klaar voor een boeiend nieuw hoofdstuk!   

Van Google Benelux… 

Als Google Ads consultant bij Google Benelux was ik de digitale rechterhand van verschillende Belgische en Nederlandse digitale marketingbureaus. Campagnes analyseren, strategisch adviseren, innovatieve marketingstrategieën uitrollen, … Ik ondersteunde bureaus bij de optimalisatie van hun Google Ads account en hielp hen om de beste ROI te behalen voor het advertentiebudget van hun klanten. 

Internetgigant Google was de ideale leerschool om mijn digitale kennis te ontluiken en te ontwikkelen. Ik leerde enorm veel bij, zowel van Google zelf, als van mijn collega’s en topmarketeers verspreid over de Benelux. Diversiteit troef! Daarnaast kreeg ik er de kans om te werken met een breed portfolio aan accounts en bedrijven uit zeer diverse sectoren.  

… Naar Grava!

Na me ruim twee jaar onder te dompelen in campagnes, budgetten en advertenties, had Google Ads nog maar weinig geheimen voor mij. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik was benieuwd om de rollen om te draaien en mijn strategische skills aan te scherpen aan de zijde van klanten en agency’s. En toen kwam Grava in de picture! 

Via een vriend die destijds bij Grava (toen nog FairEtail) had gewerkt, kwam ik in contact met het performance marketing agency uit Mechelen. De professionele organisatie, de werking, het team, … Zijn lovende woorden zorgden ervoor dat ik contact opnam met Dennis Kenis. Een slimme zet, want na de eerste gesprekken met Dennis, SEO consultant Jeroen Sneppe en SEA consultante Emilie Burez voelde ik meteen een klik. 

Aan boord met een hands-on, enthousiast team 

Mijn eerste indruk van Grava? Een gedreven, eerlijk team van performance marketing professionals, 100 % gebeten door hun vak. Een professionele match die gelukkig wederzijds was, want sinds vorige week maak ik trots deel uit van de Grava-community! 

Als nieuwkomer blik ik terug op een drukke, maar boeiende eerste werkweek. Van een nieuwe workflow tot digitale handjes schudden met mijn teammembers. Hoewel mijn onboarding volledig online verliep, deden mijn collega’s er alles aan om me meteen thuis te laten voelen. Kortom: een topteam! 

Ward's top 3 op Grava.be

Je digital performance naar een hoger plan tillen? Teamwork makes the dream work! Maak kennis met ons team >>

 

 

Volgend artikel

Insider en Upthrust bundelen hun krachten om Growth Marketing in de Benelux te versnellen

SEA • 29 januari