Succesvolle stagekick-off: welkom Charlotte en Vincent!

SEA, SEO, Social Advertising
B2B2C
Brand Awareness
Welcome to Grava

 

Bekijk onze vacatures

Op 15 februari stapten Charlotte en Vincent als gloednieuwe stagiairs aan boord van Grava. Een sterk duo met complementaire skills, want waar Charlotte zich toelegt op Social & Programmatic Advertising, zet Vincent de schouders onder straffe SEO- en SEA-campagnes. Hun gemeenschappelijke driver? Goesting om te groeien in een team dat bruist van digitale expertise. Welcome to the digital performance club!

Stageplaats met een klik

Als rasechte digital natives voerden Vincent en Charlotte hun stagezoektocht in eerste instantie online. De échte klik? Die kwam voor Vincent op de stagebeurs van Thomas More. ‘Na een babbeltje met Client Advisor Ine, voelde ik dat ik me bij Grava op mijn eigen manier kon ontwikkelen. Al snel volgde een tweede gesprek met Dennis, en later ook met mijn stagementor Jeroen.’ Ook Charlotte zat meteen op dezelfde golflengte met Grava. ‘Naast de ruime mogelijkheden om mijn kennis aan te scherpen, sloot het takenpakket volledig aan bij mijn interesses. Een match qua visie en verwachtingen!’

Sterk uit de startblokken

Het ergste wat je als stagiair kan overkomen, is met je vingers zitten draaien. Dat is bij Grava gelukkig niet aan de orde! Collega’s leren kennen, introsessies en meetings bijwonen, … Na een warme ontvangst met een leuke goodiebag, stond zowel voor Vincent als Charlotte de planning aardig vol. ‘Het takenpakket dat Dennis samen met Dieter en Vincent had opgesteld, klonk veelbelovend in theorie, maar bleek nog boeiender in de praktijk’, vertelt Charlotte. ‘Dat ik vanaf week 1 al vergaderingen met klanten mocht opvolgen, was de kers op de taart.’

Straffe inhouse skills

Een divers takenpakket dus, maar wat houdt dat concreet in? De komende drie maanden richt Charlotte haar pijlen op Social en Programmatic Advertising. Doelgroepen targetten, A/B-testing, campagnes en advertenties opzetten en analyseren, … Alle principes en technieken passeren de revue! In de tussentijd dompelt Vincent zich onder in het reilen en zeilen van SEO en SEA. Van site audits tot Google-advertenties zoals Display, Search of Discovery Ads. Genoeg om bij te leren!

Team om te zien

Grava combineert sterke competenties met tonnen teamspirit. Dat ervaarde Vincent al vanaf dag 1! ‘Ik word niet alleen opgevolgd door mijn stagementor, maar kan terecht bij heel het SEO- en SEA-team. Zij hebben steeds goed afgebakende opdrachten voor me klaarliggen en staan te popelen om hun expertise te delen. Super dat we dezelfde passie delen!’

Ook Charlotte voelt zich als stagiaire helemaal op haar plaats in het team. ‘Mijn eerste week overtrof alle verwachtingen, en daar zitten mijn toffe collega’s zeker voor iets tussen. Ik voel nu al dat ik dankzij hen de komende drie maanden veel zal bijleren. Als ik dan nog eens zelf mijn eigen campagnes kan opstellen en analyseren, hoop ik een echte meerwaarde te worden binnen het team!’

Grava leren kennen vanop de eerste rij, net zoals Charlotte en Vincent? Maak kennis met de rest van ons team! >>

Volgend artikel

Get to know Laure en Tobias, Grava’s nieuwste team members!

Social Advertising • 9 maart