FairEtail behaalt Green Belt in Search Metrics

SEO, Analytics and Data visualisation
B2B, B2B2C, B2C
Reach, Engagement, Traffic
Search Metrics Green Belt

Op maandag 20 november, stond in Berlijn het "Green Belt Certification" event van Search Metrics op de agenda. Een dag van intensieve opleiding, met als slot een examen tot het behalen van het felbegeerde "Green Belt" Certificaat. Search Metrics is een SEO- en contentmarketingplatform, dat ondernemingen inzichten biedt in de markt en de concurrentie, om van daaruit slimmere marketingacties te ondernemen.  Als actieve gebruiker van deze SEO software, stuurden we 2 van onze SEO consultants, Gert en Jeroen, richting Berlijn. Met succes, want beiden slaagden met glans in hun examen en mochten hun Green Belt Certificaat ontvangen.

Wat houdt dit nu precies in en waarvoor staan deze certificaten?

 

Kort omschreven is Search Metrics het nummer 1 platform voor search en content performance.  Het is een tool die helpt in het meten van de SEO performantie van je website.  Hierbij kijken we zowel naar de content van je website als naar technische paramaters. Van onderzoek naar concurrenten, tot optimaliseren van je content of het ontdekken van content-gaps, via Search Metrics kunnen we het allemaal achterhalen.

 

De verschillende certificaten.

Om de informatie uit Search Metrics zo optimaal mogelijk te lezen en gebruiken, werden er verschillende certificaten ontwikkeld, met bijhorende opleidingen en examens.
Elk certificaat geeft bepaald kennisniveau weer.

Certified Belts

De "Yellow Belt" staat voor de fundamenten van de softwaretool. De "Green Belt" gaat een stapje verder: het optimaliseren van de site-structuur en content, technische optimalisatie, het voorspellen van SEO-resultaten, ...

 

FairEtail als Green Belt Certified Professional in Search Metrics.

We helpen onze kanten om zo goed mogelijk te scoren in de zoekmachines en focussen sterk op rendabiliteit.  Hoe juist analyseren en interpreteren van belangrijke data, draagt hier zonder twijfel in bij. De uitgebreide kennis van Search Metrics, past dan ook perfect in dat plaatje. Ben je benieuwd hoe FairEtail een tool zoals Search Metrics ook voor jouw website kan inzetten? Laat het ons weten!

Gert en Jeroen Certified Green Belt Search Metrics - Grava

Volgend artikel

Klant in het vizier: Enyabe

Digital Strategy Advies • 28 november