Met Search Engine Optimization maak je van elke zoeker een bezoeker

SEO
B2B2C
Brand Awareness

Je website is je online visitekaartje dat je wil delen met een zo breed mogelijk publiek. Met SEO of Search Engine Optimization kegel je je website slim naar de top van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Hyperbelangrijk voor je online marketingstrategie, want met de juiste SEO-inzichten en technieken maak je van elke zoeker een bezoeker.
Dit zijn de voordelen van SEO voor jouw bedrijf


Hoe pak je het aan? Alles begint met een SEO-audit!

Inzicht in de SEO-gezondheid van je website? SEO-opportuniteiten vinden en vóór de competitie landen in Google? Het SEO-traject van Grava werkt zowel in de breedte als in de diepte aan een betere vindbaarheid voor je site. Maar het stopt niet met een SEO-audit! Grava’s experts beschikken over een solide technische kennis waardoor we jouw web developer haarscherp kunnen briefen. 

Wat je vandaag al wint met de SEO-audit van Grava


Hoe scoort jouw content?

Bulkt je bedrijfswebsite van productpagina’s, nieuwsberichten en opiniestukken, maar scoor je niet hoog in Google? Als objectieve partij en straffe SEO specialist neemt Grava gedurende een content audit je website onder de loupe. Behalen je URL’s een topscore voor content SEO en on page SEO? Staat er verouderde informatie live? Tijdens een content audit lijsten we op welke website content je kan combineren, verbeteren, deleten. Als extraatje krijg je hands-on tips voor een nieuwe, logische websitestructuur! 

Grava’s 4 stappen-handleiding voor een contentaudit


Benieuwd naar de zoekopdrachten waarmee klanten en prospects bij jouw merk aanlanden?

Een keywordonderzoek geeft een antwoord op ‘wat en hoe zoeken mijn potentiële klanten in zoekmachines?’. Een zoekwoordonderzoek wordt zelfs consumentenpsychologie wanneer we ons verdiepen in de intenties achter de zoekwoorden van je doelgroep. Ontdek hoe jouw klanten zoekmachines gebruiken 


En als je niet de resources in huis hebt? Grava’s SEO-partnership!

Of heb je je zoekwoordenlijst reeds in handen maar ben je niet zeker hoe je tot een langetermijnstrategie komt? Dan is Grava’s hands-on SEO-traject iets voor jou. Je combineert contentadvies met technologische tips en zet samen met een Grava-expert de schouders onder je SEO-traject.  

Meer over Grava’s SEO-partnership


SEO sitemigratie: Wat als je website verhuist? 

Als je een nieuwe website lanceert, behoud je dan je visibiliteit en autoriteit? Met een doordachte SEO migratiestrategie leidt Grava de verhuis van je website in goede banen. Vlot en foolproof, want wij zien geen enkele beïnvloedende factor over het hoofd.

Een SEO-sitemigratie? Neem er Grava’s checklist bij!


Met SEO verbeter je je Return On Investment 

SEO zorgt voor een betere ROI en blijft dus ook in 2021 nog steeds een uitstekende investering. Belangrijk om te onthouden is echter dat het bouwen van online autoriteit een duurzaam proces is dat op een natuurlijke, niet-artificiële manier tot stand moet komen. Of zoals wel eens geopperd wordt binnen de SEO-wereld: “de beste ranking factor voor SEO is awesomeness”! 


Neem contact op met Grava voor een SEO-audit, content-analyse of SEO-partnership


 

Volgend artikel

Learnings from the lockdowns: 5 strategische marketingtips

SEA • 18 december