In de spotlight: Socialize met Dieter

Social Advertising
B2B
Engagement
Dieter

FairEtail-er sinds:

Januari 2017

Functie:

Project Manager Social & Marketing Automation

Wat is jouw achtergrond?

Diploma: Bachelor Marketing.en Postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie

Werkervaring voor FairEtail: 3 jaar ervaring als social media specialist bij Blue Bees.

Na een Bachelor Marketing te hebben gevolgd koos ik om een postgraduaat Digitale Marketing & Communicatie te volgen. Dat heeft me uiteindelijk geleid tot een eerste ervaring binnen sociale media, om daarna de stap te zetten als Social Media verantwoordelijke bij een communicatieagentschap.

Waarom de keuze voor FairEtail?

Ik kreeg meteen het gevoel dat er heel wat kennis aanwezig is in het bedrijf en dat men vooruit wil. De sterke stijging in aantal werknemers op korte tijd toonde aan dat het goed gaat met FairEtail. Na het verkennend gesprek kreeg ik ook snel feedback dat men mij er graag bij wilde. Vandaag ben ik nog steeds enthousiast over mijn keuze voor FairEtail.

Hoe ziet jouw standaard werkdag er uit?

Allereerst kijk ik al mijn lopende campagnes na en optimaliseer ik waar nodig. Alle campagnes worden ook wekelijks gerapporteerd, dus daar spendeer ik ook heel wat tijd aan. De rest van mijn dag vul ik met meetings, voorstellen uitwerken, campagnes voorbereiden, nieuwe features ontdekken en spelen op onze Google-kickertafel onder de middag 

Hoe zou jij de sfeer binnen FairEtail omschrijven?

Heel gemoedelijk. Je wordt er met open armen ontvangen en de sfeer zit ook echt goed. Er is ook een Fun-comité die er regelmatig voor zorgt dat na het werk activiteiten worden georganiseerd.

Waar zie je FairEtail over 5 jaar?

Binnen vijf jaar verwacht ik nog een groei in aantal werknemers en zeker in aantal klanten. Ik zie meer en meer grote A-merken de weg vinden naar FairEtail. Naast een aantal domeinen waar FairEtail momenteel erg sterk in is, zoals Programmatic Advertising en SEM, verwacht ik een groei in een aantal andere domeinen. Ook in de domeinen Social en Marketing Automation, waar ik uiteraard mijn steentje aan wil bijdragen 

Ook graag bij ons aan de slag?

Bekijk onze vacatures en/of contacteer ons.

Volgend artikel

Zullen digitale assistenten onze huidige SEO technieken beïnvloeden?

SEO • 6 april