Snapchads voor iedereen!

Social Advertising
B2C, B2B2C
Reach, Brand Awareness, Engagement
Snapchads

Adverteren op Snapchat kon al via Snapchat zelf of via third-party tools gebaseerd op hun API. Maar sinds kort kan je zelf advertenties creëren via een self-serve ads manager. Bij FairEtail hebben we officieel toegang tot Snapchat en kunnen we vanaf nu jouw campagnes opzetten.

 

Welke mogelijkheden biedt deze self-service ads manager?

- De meest belangrijke zijn de Snap Ads. Dit zijn tot 10 seconden durende fullscreen video advertenties die worden getoond tussen andere snaps. Deze vind je zowel bij 'live' als 'discover' snaps terug. De gebruiker vertoont interactie wanneer hij/zij omhoog swipet. Een interactie gebeurt wanneer men meer wil zien op de website, een app wil installeren, artikels wil lezen, ...

- Je kan een geofilter aanmaken die beschikbaar wordt voor de gebruiker om over snaps te tonen. Filters laten je toe om aanwezig te zijn wanneer je product wordt gekocht of geconsumeerd, bijvoorbeeld een filter van de supermarktketen waar je op dat moment winkelt.

- Inzetten van Lenses. Een Lens is een extra laag die je over foto's/video's kan plaatsen, gebaseerd op gezichtsherkenning. De welgekende regenboog uit de mond is daar een voorbeeld van.

 

Snapchat Ads

Bereik je doelgroep

Je kan je doelgroep bereiken op basis van leeftijd, geslacht, locatie of interesses. Maar net als bij Facebook kan je ook hier je database inzetten om klanten en prospecten te benaderen.

In België heb je alvast een potentieel van meer dan 2 miljoen gebruikers. Het wordt één van dé kanalen om jongeren te gaan bereiken.

 

 

Audience size

Voor welke doelen zet je Snapchat in?

Gebruik Snapchat om:

- Meer naamsbekendheid te verkrijgen

- Verkeer naar je website te leiden

- Een applicatie te laten installeren

 

Kriebelt het al om met Snapchat aan de slag te gaan? Contacteer ons voor meer informatie indien je een gerichte Snap-campagne wil opzetten.

Volgend artikel

Blog Content Rules?!

SEO • 7 juni