FairEtail op plaats 1, 2 en 3 in het YouTube Ads Leaderboard voor Q4 2017!

Video Advertising, SEA
B2C, B2B2C, B2B
Reach, Brand Awareness
Youtube advertising

Ook in 2017 zette FairEtail opnieuw haar schouders onder de campagne van Recytyre, in samenwerking met het creatieve agentschap AB en de campagne van Recupel, in samenwerking met These Days. Beide campagnes hebben een uitgesproken focus op video advertising, waarbij we steeds kijken naar de beste strategie om te adverteren op YouTube. En dat traject wordt ook nu weer beloond met de nodige prijzen.

 

Van idee tot ontwikkeling en uitvoering

In het vierde kwartaal van 2017 domineert FairEtail als digital performance agency op de YouTube Ads Leaderboard voor Q4 2017. De perfecte mix van een inspirerend idee van onze klanten, een creative agency dat de video’s tot leven bracht en het correct inzetten van de video’s op de juiste kanalen, zorgen ervoor dat we op plaats 1 en 2 eindigen voor de Recytyre campagne, en op plaats 3 voor de Recupel campagne. Zo bekroont Google via de YouTube Ads Leaderboard keer op keer de top video advertenties die mensen belangrijk vonden om te bekijken.

youtube leaderboard page tout

On top heeft Recytyre ook de prijs voor de beste YouTube ad voor heel 2017 gewonnen. Een bijzonder sterke prestatie. Dat de samenwerking tussen FairEtail, creative agency en Recytyre een winning team is wordt ook nog eens benadrukt door het feit dat dit reeds het 2e jaar op rij is dat we deze prijs in de wacht slepen. Iets waar we terecht trots op mogen zijn.

Ook in 2018 delen we graag onze expertise om van al onze search en video campagnes een gigantisch succes te maken.

Volgend artikel

Kerstuitje Ardennen 2017

Digital Strategy Advies • 22 december