Hoezo, sprookjes bestaan niet...?

Video Advertising, Display Advertising, Digital Out-of-Home, SEA, Social Advertising
B2C
Brand Awareness, Reach, Engagement
de kat van Carousel - Grava

Wij bij FairEtail geloven in sprookjes. Straffer nog: we brengen ze tot leven. Met de dwergen in de mijn zwoegen om goud te vinden? Zevenmijlslaarzen aanbinden om de kat grote stappen te helpen maken? Uit de tijd! We brachten kat en goud helemaal tot bij jou!

Carousel.be is een online casino. Niks bijzonders denk je? Toch wel. Bij Carousel houden ze een uitzonderlijk intelligente kat. Geen flospoes, geen slapende deurmat en al helemaal geen vlooienbak, maar een assertieve, flamboyante, soms ook luie maar altijd alerte rosse kater. Een kat uit de duizend die wapperde met briefjes van 500 flappen. Euro’s dus. En die kon je winnen. De kat van Carousel is een ‘game maker’, en je kon het zo gek niet bedenken of ze maakte er een spelletje van. Onlangs in een groot station geweest? Dan heb je zeker het dominospel gezien. Of je keek Sports Late Night? Je hebt toch het hanengevecht niet gemist?

De kat van Carousel komt uit het creatieve brein van de Friendship-boys. Maar ze tot op jouw smartphone, tot in jouw broekzak brengen, dat doen wij. Gamemaking is één ding, gamechanging is een ander. FairEtail is de gamechanger die tot het uiterste gaat om een flitsende campagne tot bij exact de juiste toeschouwer te brengen - gameplayer in dit geval. Want het fijne is: de kat van Carousel dient voortdurend krokontjes op. Een smaakje, een voorproevertje, een probeerseltje. Het voelt best funny, haar gefleem. En je hebt er niets bij te verliezen, integendeel: je kon à la minute 500 euro winnen.

de kat van Carousel met 500 euro- Grava

We trokken alle registers open om de kat van Carousel te laten doen waar ze zo goed in is: uitdagen en verleiden en, toegegeven: ook best wel grappig zijn. De campagne werd verspreid via een take-over van de digitale schermen in de stations van Antwerpen-Centraal, Brussel Noord, Brussel Zuid, Brussel Centraal, Luik en Gent-Sint-Pieters. We zetten ook alle subtiliteiten in van YouTube, Google Ads, Facebook, Display. En voor wie voor de echte ervaring wou gaan, kon dat zonder problemen op Sports Late Night. De kat van Carousel zorgde voor puur entertainment tijdens een volledig reclameblok, de volle 3 minuten. Grensverleggend, grappig en - precies: topklasse gamification. En natuurlijk is het dan extra fijn als je de kat van Carousel terugzag op een display, banner, image of video zomaar ergens tussendoor. Meteen de glimlach. Goed gezien van die sluwe kat. Ze hoefde niet eens op haar tellen te passen, dat deden wij voor haar. Systematisch brachten we ze overal tot leven. Ze kon op ons rekenen. We zegden het al: sprookjes bestaan. En wij brengen ze tot leven.

Wil je meer weten over creatieve campagnes en hoe ze digitaal te optimaliseren? Neem contact op met onze experts, we helpen je graag verder.

Volgend artikel

Nieuwe features versterken Linkedin Campaign Manager

Social Advertising • 8 mei