Over Grava

Uitpakken met tien jaar ervaring, een indrukwekkende portfolio met tal van A-merken en een straffe equipe van digitale experten, marketeers, consultants en project managers? Dat kunnen we doen, maar we blijven het liefst met beide voeten stevig op de grond. We stellen ons voor, kort en krachtig.

UPTHRUST en The House of Marketing verwelkomen Grava

Op 20 november 2020 bundelde digitaal acceleratiebureau UPTHRUST, dochteronderneming van The House of Marketing de krachten met Grava. Dankzij het nieuwe partnership bieden UPTHRUST en Grava samen een bredere waaier aan digital performance & growth marketing services aan klanten om winstgevende groei te realiseren.

Grava, great to meet you!

Een sterk digital performance marketing agency uit Mechelen. Koploper in KPI’s, doorduwer in digitale sales. Strategisch en straight to the point. Vlot meertalig in SEO en SEA, goochelaars met Google Adwords. Een DNA van data & analytics. Een clubje geeks? Wij noemen het gezonde digitale goesting. Grava legt de lat hoog, steekt de koppen bij elkaar en tilt je business naar the next level.

ZEB logo
Febiac logo
Krëfel Logo
Corendon Logo
Carousel logo
Leen Bakker logo
Durabrik Logo
Neuhaus Logo
Whirlpool logo
Agilitas logo

Driven by performance.

Social advertising, marketing automation, affiliate marketing, … Onze expertise is breed en onze ervaring is ruim. Gevarieerde input voor kwalitatieve digitale output.

The audience always leads.

Wij geloven dat de kracht van bedrijven bepaald wordt door de connectie met hun publiek. Jouw doelgroep? Ons vertrekpunt, van fris idee tot finale implementatie.

A team of doers.

Samen resultaten boeken? Wij stellen een doel, halen alles uit de kast en realiseren je goals met glans. Geen woorden, maar data. Ons team houdt het tempo erin.

Cutting edge results.

Grava start waar anderen stoppen. Wij denken verder, dagen de markt uit en kleuren buiten de lijntjes. Vernieuwen om te verbeteren, elke dag opnieuw.

Schrijvende man werkend aan een campagne

Certificaten

Ervaren specialisten, ambitieuze starters, leergierige doorgroeiers, … Grava heeft aan expertise geen gebrek! Als Google Premier Partner bouwden we een duurzame relatie op met ’s werelds grootste zoekmachine, wat ons toelaat vlot en veelvuldig kennis te delen. Zo verscherpen we ons inzicht en nemen we steevast deel aan gespecialiseerde Google sessies en trainingen. Een exclusieve kennispositie die we met plezier inzetten om je online campagnes én bedrijf te laten scoren.

Google Search
Google Display
Google Mobile
Google Video
Google Shopping

Searchmetrics

Je ranking in zoekmachines monitoren, analyseren en optimaliseren? Grava behaalde een GREEN BELT CERTIFICATION in Search Metrics, dé SEO tool voor online topprestaties. 

AdForm

Slimme display advertising vraagt om een sterk advertentieplatform. Ons team is gecertificeerd in AdForm en begeleidt je bij de geautomatiseerde inkoop van online advertenties.   

Social

Social media zijn cruciaal voor je strategie. Meer clicks, likes & shares? Grava kent de digitale kneepjes van het vak, creëert overzicht en lanceert doordachte campagnes op de juiste kanalen. 

 

 

Let’s talk

Ready

Wij leren je business, brand en bedrijfstargets graag beter kennen. Een nieuw product lanceren? Je merk laten buzzen in een specifieke doelgroep? Grava luistert, stapt mee in je verhaal en gaat op zoek naar de juiste online focus.

Set

Wij selecteren de kanalen, koppelen de budgetten en matchen je doelstellingen met de juiste strategie. Resultaat? Een digitaal masterplan dat 100% aansluit bij je bedrijf, van verbluffende ad hoc campagnes tot een full option marketingplan.

Goal

Staan alle parameters op scherp? Presteren we zoals verwacht? Grava en haar digitale doorzetters weten van aanpakken. Wij houden van actie en reactie, van resultaten en rapportages en evalueren je online draaiboek op vaste basis.

Een topteam dat zich dagelijks over jouw campagnes ontfermt

Dennis Kenis
Dennis Kenis
Founder & Managing Partner
Dennis Kenis
Dennis Kenis
Founder & Managing Partner

Ondernemen, inspireren, de eindverantwoordelijkheid nemen, … Maak kennis met Dennis, gebeten door digitale marketing, gedreven door mensen en resultaten. Als Founder & Managing Partner van Grava is het zijn doel om zowel zijn team als zijn klanten te laten groeien.

#Entrepreneur #ProudFather #Football #NoNonsense #CanDoAttitude

An Bogaerts
An Boogaerts
Director Accounts & Operations
An Bogaerts
An Boogaerts
Director Accounts & Operations

Klanten beheren, het account & planning team sturen, operaties verbeteren, … Director Accounts & Operations An staat paraat op verschillende niveaus. Zo springt ze geregeld bij in de sales en vervoegt ze het managementteam. Een veelzijdige schakel in een continu veranderende business!

#Positief #Workhardplayhard, #Reizen #Structured #Alsergequizdwordtbenikerbij

Kim Verhaegen
Kim Verhaegen
Head of Consultancy
Kim Verhaegen
Kim Verhaegen
Head of Consultancy

Account Manager, expert in programmatic advertising, … Met een rugzak vol ervaring maakte Kim de oversteek naar Grava. Een geslaagde carrièremove, want na enkele jaren groeide hij door naar Head of Consultancy. Zijn sterkte? Projecten benaderen met een kritische, resultaatgerichte blik.

#Whiskyintheevening #Techaddict #Familyman #Footballfan #Marketingwithatwist

Erika Bosmans
Erika Bosmans
Office Manager
Erika Bosmans
Erika Bosmans
Office Manager

Vlot, veelzijdig en een vat vol ervaring: jij zegt het, Office Manager Erika heeft het! Iets nodig, vertellen of vragen? Erika is een dame van ditjes en datjes. Bij Grava combineert ze een afwisselend takenpakket vlot met haar gezinsleven.

#Spontaan #Toegankelijk #NieuwsgierigeSnuiter #Moederkloek

Jeroen Sneppe
Jeroen Sneppe
SEO Lead & SEA Consultant
Jeroen Sneppe
Jeroen Sneppe
SEO Lead & SEA Consultant

Een zoekmachine expert met meer dan 10 jaar ervaring? Bij Jeroen kan je terecht voor een sterk staaltje SEO. Merken boosten, zichtbaarheid vergroten, … Grava is voor hem een kleine familie waar iedereen elkaar motiveert om resultaten nog beter, sneller en slimmer op tafel te leggen.

#SEO #Teamplayer #Motivator #Trappistje #Judoka

Eveline Grosjean
Eveline Grosjean
SEA Consultant
Eveline Grosjean
Eveline Grosjean
SEA Consultant

Als SEA Consultant staat Eveline in voor de set-up, het beheer en de optimalisatie van de search, display en YouTube campagnes. Eveline is een echte goalgetter, en deelt daarmee de visie van Grava: samen verbluffende resultaten neerzetten voor hun impressionant klantenportfolio!

#SEA #Resultaatgedreven #Teamplayer #Musiclover #Muzikant

Nathalie Leemans
Nathalie Leemans
Account Manager
Nathalie Leemans
Nathalie Leemans
Account Manager

Piekfijne klantencommunicatie? Nathalie goes the extra mile! Met ruime ervaring in de digitale communicatie staat ze als Accountmanager klanten met raad en daad bij. Snel schakelen, het overzicht bewaren, … Nathalie zorgt voor een strategische helikopterview over alle kanalen heen.

#Neverstop #Coffeeplease #Dedication #Abitofadiva #Insomnia

Vincent Jonkers
Vincent Jonkers
Programmatic Lead
Vincent Jonkers
Vincent Jonkers
Programmatic Lead

Programmatic campagnes opzetten, opvolgen, analyseren en rapporteren: Programmatic Lead Vincent doet het met gemak. Strategisch advies, succesvolle campagnes, creatieve banners, … Vincent bepaalt zijn doel en behaalt het met glans, zowel voor de klant als op de Grava biljarttafel.

#Leadgenerator #Nostress #Lifeismusic #Justdoit #Hockey

Dieter Peeters
Dieter Peeters
Social Lead
Dieter Peeters
Dieter Peeters
Social Lead

Let’s get social! Met een ruime ervaring in sociale media, tilt Dieter de social activities van de Grava klanten naar the next level. Teamleden aansturen, klanten begeleiden, campagnes beheren, … Bij Grava krijgt hij de kans om samen te werken met een team van specialisten.

#RSCA4life #Footballaddict #Traveltheworld #Fitness #Catdad

Mieke Vispoel
Mieke Vispoel
Account Manager
Mieke Vispoel
Mieke Vispoel
Account Manager

Account Manager Mieke is het centraal aanspreekpunt voor alle Grava klanten. Luisteren, actief meedenken, de snelste route naar het beste resultaat, …  Bij Grava wordt Mieke elke dag uitgedaagd om haar kennis te vergroten en te vertalen in boeiende, verfrissende inzichten.

#Enthousiastepositivo #Insertcoffeetobegin #Nevernotlearning #Teamplayer #Handson

Sarah Steemans
Sarah Steemans
Social Campaign Manager
Sarah Steemans
Sarah Steemans
Social Campaign Manager

Creatief, leergierig en 24/7 in de ban van social media. Social Campaign Manager Sarah is het allemaal. Haar expertise? Social advertising campagnes uitvoeren en ontwikkelen. Als frisse starter wordt Sarah bij Grava elke dag ondergedompeld in de digitale marketing. De ideale leerschool!

#Maneblusser #Creatieveduizendpoot #Feestbeest #Socialmediaaddict #Vingervlug #Assertief #Kleinhartje #Datzijnmeerdanvijfhashtags

Isabel De Smet
Isabel De Smet
SEA & Analytics Lead
Isabel De Smet
Isabel De Smet
SEA & Analytics Lead

Campagnes from scratch opzetten, evalueren en naar the next level tillen? Geen probleem!  SEA&Analytics Lead Isabel houdt van cijfers, meetbare bedrijfsdoelstellingen en uitdagende KPI’s.

Drie zaken die ze als mama van vier bij Grava enthousiast combineert met een vlotte, dynamische werksfeer.

#workingmom #purefocus #dierenarts #spontaan #officedogmother

Marc Broos
Marc Broos
Technical Performance Consultant
Marc Broos
Marc Broos
Technical Performance Consultant

Een man met een technisch plan? Marc programmeert tot het goed zit. Als industrieel ingenieur ontfermt hij zich met veel passie over het technische luik van Grava. Data scraping, reporting en analyse, boeiende business opportuniteiten in kaart brengen, … Bij Grava kan Marc zijn ei kwijt.

#Ouderdomsdeken #Wizzkid #Zoekennaaroplossingeningoogle #Programmeur #Techneut #Badminton #Cuba 

Profielfoto Katrijn
Katrijn Kussener
SEA Consultant
Profielfoto Katrijn
Katrijn Kussener
SEA Consultant

Een succesvolle online campagne? Katrijn goochelt met Google platformen, laat niets aan het toeval over en koppelt de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Knowhow delen, resultaten boeken, samenwerken in een fijn team, … Grava heeft het allemaal!

#Proudloverofcats #Spelletjesfanaat #Nevernoteating #Screenaddict #Notamorningperson

Emilie Burez
Emilie Burez
SEA Consultant
Emilie Burez
Emilie Burez
SEA Consultant

Als SEA Consultant zet Emilie zich graag in om (online) resultaten van de klant naar een hoger niveau te tillen. Campagnes opzetten, optimaliseren en op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten; Emilie doet het allemaal met heel veel enthousiasme en gedrevenheid. Dit doet ze samen met een geweldig Grava team, want never forget: “teamwork makes the dream work”.

#OnlineMarketing #TeamPlayer #HappyPerson #Discover #YinYang

 

Merve Avci
Merve Avci
Planner & Account Manager
Merve Avci
Merve Avci
Planner & Account Manager

Oppikken, opvolgen, organiseren: Merve blinkt erin uit. Voor haar klanten en voor Grava! Want naast digitale performance campagnes in goede banen leiden, verzorgt ze ook de planning van onze consultants. Niets ontsnapt aan haar aandacht. Hoe ze die scherp houdt? Met koffie en een broodje hummus-basilicum.

#Timemanagementplease #Familyfirst #Crossfit #Cooking #Lingerieaddict

merve@grava.be

Ine Franckart Profielfoto
Ine Franckaert
Client Advisor
Ine Franckart Profielfoto
Ine Franckaert
Client Advisor

Wie op de uitkijk is naar digital performance marketing komt oog in oog te staan met immer goedgezinde Client Advisor Ine. Ze stelt je met een luisterend oor en een grote glimlach voor aan onze talrijke marketingoplossingen en aan de inhouse talenten die het voor je zullen waarmaken.

#Curieuzeneuzemosterdpot #Familyfirst #Crossfitaddict #Skifan #Hippie

ine@grava.be

Ward Janssens
Ward Janssens
SEA Consultant
Ward Janssens
Ward Janssens
SEA Consultant

Van Google naar Grava: maak kennis met Ward Janssens, nieuwe SEA consultant! “Samen bedrijven laten groeien en het maximale uit hun marketingbudget halen? Bring it on!” Hands-on, strategisch en vol goesting om jouw merk of organisatie te laten groeien via slimme SEA strategieën.

Laure Borremans
Laure Borremans
Social Campaign Manager
Laure Borremans
Laure Borremans
Social Campaign Manager

Als creatieve talenknobbel met een hart voor digital is Grava dé ultieme habitat voor Laure! Social campagnes opzetten en optimaliseren om zo jouw merk in de kijker te zetten op het juiste moment en kanaal bij het juiste publiek = yes, please! Elke klant en elke campagne is een unieke leerschool, en ook uit de expertise van de andere digital wizards bij Grava leert Laure elke dag heel wat nieuws.

 

#namasté #marketeerhier #humorisdebestesaus #goudsmidindemaak #asianfoodlover #aroundtheworld

Charlotte Koelmans
Charlotte Koelman
Campaign Manager Programmatic & Social
Charlotte Koelmans
Charlotte Koelman
Campaign Manager Programmatic & Social

Wie advertising zegt, heeft meteen de aandacht van Charlotte. Hoe groter de onderdompeling in reclame en advertenties, hoe liever. Als Programmatic & Social Campaign Manager kan Charlotte haar advertising-ei volledig kwijt bij Grava. Ook voor het samenwerken met en leren van een geweldig team heeft Charlotte haar plek gevonden bij Grava!

#reklamgriet #artnerd #videographerwannabe #proudtobedigital #dancingqueen

Profielfoto Nora
Nora Lafrikh
Analytics & Tracking Consultant
Profielfoto Nora
Nora Lafrikh
Analytics & Tracking Consultant

Analyseren en tracken van alles wat onze kant opkomt heeft voor Nora geen geheimen.
Zie je het bos niet meer door al de data heen? Geen nood! Programma’s en cijfers vormen voor haar geen probleem.

Nora is altijd uit op het vergaren van nieuwe informatie en is een echte duizendpoot als het op het analyseren van data uitkomt.

Profile Picture Ellen Benoit
Ellen Benoit
Account Manager
Profile Picture Ellen Benoit
Ellen Benoit
Account Manager

Als Account Manager onderzoekt Ellen samen met haar team de strategie die perfect bij jouw bedrijf past. Het resultaat is een op maat gemaakt ontwerp dat helemaal up-to-date is met de huidige trends. Ellen is een echte teamplayer wiens missie erin bestaat om zichzelf en haar klanten te laten groeien. Ellen kan niet wachten om zich voluit te geven, wat een motivatie!

Randy Profielfoto
Randy De Klerck
SEA Consultant
Randy Profielfoto
Randy De Klerck
SEA Consultant

Maak kennis met Randy De Klerk, een SEA consultant met een stevige rugzak vol praktijkervaring binnen digital marketing. Grava helpt Randy met het doorgroeien in e-commerce binnen paid search. Een echte win-winsituatie dus. Randy is hands-on, strategisch en vol goesting. We zijn blij dat je in ons team zit!
 

Profielfoto Kim Devos
Kim Devos
Account Manager
Profielfoto Kim Devos
Kim Devos
Account Manager
Profielfoto Arne
Arne Van Oekelen
SEO Consultant
Profielfoto Arne
Arne Van Oekelen
SEO Consultant
Tobias Versmissen Profielfoto
Tobias Versmissen
SEA Consultant
Tobias Versmissen Profielfoto
Tobias Versmissen
SEA Consultant

Een man met een missie! Als SEA Consultant is Tobias resultaatgericht, creatief en hands-on. Zo gaat hij voor niets minder dan de allerbeste resultaten voor zijn klanten. Jouw Google advertenties? Die zijn bij hem in goede handen!

# AntwerpTillIdie # AdventurousTraveler # AHeartForHeavyMusic # Cycling #UrbexPhotographer

Dennis de Cat Group Managing Partner Upthrust Grava
Dennis De Cat
Group Managing Partner
Dennis de Cat Group Managing Partner Upthrust Grava
Dennis De Cat
Group Managing Partner
Grégory Delens Group Managing Partner Upthrust Grava
Grégory Delens
Group Managing Partner
Grégory Delens Group Managing Partner Upthrust Grava
Grégory Delens
Group Managing Partner
Bob de Hond
Bob
Office Dog
Bob de Hond
Bob
Office Dog