Addressable & OTT TV, ultiem connecteren met je audience

Jouw doelgroep bereiken via gepersonaliseerde tv-reclame? Addressable TV advertising combineert de kracht van tv met de personalisatiemogelijkheden van digitale media.

Door de Netflixen en digiboxen van deze wereld, is het medium tv sterk geëvolueerd. Het lineair kijken maakt plaats voor digitaal tv kijken en tv on demand. Dit heeft niet alleen het kijkgedrag beïnvloed, maar ook de tv-reclame moet zichzelf heruitvinden. Addressable TV advertising is een vorm van tv-reclame waarbij de commercials per kijker gepersonaliseerd worden. Reclameblokken op maat van het profiel van de kijker.

Wat is dan OTT advertising? OTT of Over-the-Top verwijst naar contentproviders zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime. Over-the-Top vanwege het feit dat ze tv-content aanbieden ’bovenop’ de content van de traditionele zenders. Het is hét ultieme platform om breed maar toch gepersonaliseerd te adverteren. Want, tv is en blijft een ijzersterk visueel kanaal met een grote geloofwaardigheid.

 

Addressable and OTT TV
voor je business?

Ontdek de voordelen van Addressable and OTT TV

  • Bepaal zelf je tv-publiek op basis van doelgroep, regio, interesses, kijkgedrag, …

  • Personaliseer je tv-spots zodat ze beter aansluiten bij je doelgroep.

  • Combineer je tv-commercials met interactieve banners & call-to-actions.

  • Het ideale kanaal als voorbereiding voor een retargeting campagne.

  • Meten is weten: ontvang rapportjes met het aantal impressies en aantal gebruikers.

  • Betaal enkel voor échte impressies wanneer min. 50% van de spot bekeken is.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!