Affiliate Marketing, sterk netwerk met breed bereik

Benieuwd welke voordelen affiliate marketing voor jou in petto heeft? Je clicks en sales boosten met een stevig retailnetwerk?  

Affiliate marketing in mensentaal? Een doordachte driehoeksverhouding tussen jouw bedrijf, een affiliate en de uiteindelijke klant. Als adverteerder bied je bepaalde producten of diensten aan, die door een externe partij (de affiliate) aangeprezen worden op hun website. Komen klanten via de affiliate op jouw website terecht om een order te plaatsen? Dan ontvangt deze hiervoor een vergoeding. Win-win!

Met meer dan 15 jaar ervaring in affiliate marketing kent Grava de markt door en door. Affiliate programma’s opstarten, beheren en uitbouwen, … Wij werken samen met alle belangrijke affiliate netwerken, ondersteunde platforms tussen de adverteerder en de affiliate. Het kostenplaatje? No cure no pay, want jij betaalt enkel voor concrete clicks of sales.

Affiliate Marketing
voor je business?

Ontdek de voordelen van Affiliate Marketing

  • De affiliate gebruikt jouw gepersonaliseerd promotiemateriaal via het affiliate netwerk.

  • Het affiliate netwerk heeft een groot aantal leden, wat je bereik vergroot.

  • Vergroting van je merkbekendheid, want jouw bedrijf verschijnt vlot op tal van websites.

  • Cost per click of cost per sale: jouw kosten zijn 100% performance based.

  • Interessante marketingtool voor online leadgeneratie en sales.

  • Meer naamsbekendheid? Affiliate marketing introduceert je business bij een breed publiek.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!