Digital Audio, targeting op topniveau

Adverteren op de radio? Vul je mediaplan aan met digitale radio en met digitale muziek-streamingkanalen zoals Spotify, Deezer en Soundcloud. Sounds good!

Digitale radio in Vlaanderen is aan een opmars bezig. Steeds meer mensen luisteren naar hun favoriete muziek via laptop, tablet of smartphone. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om gericht en gepersonaliseerd te adverteren op Spotify of via digitale radio. Want, wanneer je investeert in radioreclame wil je weten hoeveel personen je bereikt én meten wat de impact is.

Met digitale radio kan je je luisteraars targeten op basis van hun locatie, demografische gegevens, interesses, luistergewoontes en stemming. Bovendien is het mogelijk om de traffic te meten naar je website en je social media. De ideale start om een retargeting campagne te starten of als onderdeel van jouw digitaal marketingplan. Is digitale radio een nuttige toevoeging aan je mediamix? Grava analyseert, werkt een strategie uit, lanceert en beheert de audio campagnes.

 

Digital Audio
voor je business?

Ontdek de voordelen van Digital Audio

  • Extra bereik van luisteraars via Spotify, Deezer en Soundcloud.

  • Specifieke targeting op een doelgroep, regio, tijdstip, muziekvoorkeur.

  • Radiospot kan gecombineerd worden met een banner of call-to-action.

  • Personalisatie van de digital audio is mogelijk via digitale radio.

  • Audio ondersteunt je merk bij een groot publiek of in combinatie met social ads.

  • Realtime inzicht in het bereik en de impact van de radioreclame.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!