Hyperdynamisch adverteren met Digital Out-of-Home (DOOH)

Digital Out-of-Home advertising is trending! Maar is het voor jouw product, merk of bedrijf ook een advertentiekanaal dat in het oog springt? Let’s find out!

Wat is Digital Out-of-Home? Digital Out-of-Home of DOOH is de nieuwste vorm van buitenreclame waarbij je op premium locaties (stations, luchthavens, winkelcentra, tankstations, …) advertenties en video’s publiceert op grote digitale schermen en outdoor billboards. Het voordeel van DOOH is dat je je boodschap à la minute kan aanpassen naargelang de regio, het tijdstip en de omgevingsfactoren.

Schijnt de zon of regent het pijpenstelen? Is het ochtend of avond? Wil je je campagne aanpassen aan de regio of zelfs de straat waar het vertoond wordt? Geen enkel probleem! DOOH combineert flexibiliteit en actualiteit waardoor je reclamecampagnes fris en verrassend blijven. De digital outdoor displays vallen op en zorgen voor een wauw-effect. Ideaal voor branding campagnes en productpromoties.

Digital Out-of-Home
voor je business?

Ontdek de voordelen van Digital Out-of-Home

  • De displays staan strategisch op openbare plaatsen. Geen Ad-blocking mogelijk.

  • Elke campagne kan inhaken op de actualiteit of de relevantie van het moment.

  • Video’s en advertenties kunnen à la minute en vanop afstand aangepast worden.

  • Verminderde aanmaakkosten en relatief laag instapbudget.

  • Bewegende beelden op grote schermen trekken meer en sneller de aandacht.

  • Perfect verlengstuk ter ondersteuning van social en online advertenties.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!