Digital Strategy Advies, een digitaal draaiboek op maat

Lead generation, conversion optimization, SEA, SEO, social selling, native advertising, affiliate marketing, … Ziet u door de digitale bomen het bos niet meer?


Al deze buzzwoorden zijn nochtans razend interessant om je bedrijfsimago te versterken en meer klanten aan te trekken. Als digital performance agency is Grava gespecialiseerd in het uitwerken van een digitale marketingstrategie die indruk maakt. Indruk op je prospects, volgers, klanten en fans. Maar ook indruk op je resultaten, want wij gaan voor 10%, 20% of zelfs 30% meer rendement.

 

Zet je je eerste stappen in online marketing of wil je een digitale versnelling hoger schakelen? Wij maken een onderbouwde analyse en geven digital strategy advies om je online transformatie in te zetten. Met dit digitaal masterplan kan je zelf aan de slag of je mag de uitvoering gerust aan ons toevertrouwen. Wij doen niets liever dan succesvolle en creatieve online campagnes bedenken en lanceren.

 

Digital Strategy Advies
voor je business?

Ontdek de voordelen van Digital Strategy Advies

  • Strategisch assessment of second opinion door digitale experts van Grava.

  • Meer inzicht in je online positie, doelgroep, doelstellingen, cijfers en budget.

  • Slimmer online adverteren: lagere kosten, hoger rendement.

  • Nieuwe digital campaigns opstarten met kennis van zaken.

  • Customer journey versterken via social, search en storytelling.

  • Digitale strategie voor een succesvolle online verkoopstrategie.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!