Native Advertising

Je merk in de verf zetten op het juiste moment, de juiste plaats en voor het juiste publiek? Slimme ads die vlot connecteren met hun advertentiekanaal?

Stop. Het medialandschap is de laatste 10 jaar enorm veranderd. Blogs bruisen, sociale media zijn dagelijkse kost en YouTube verovert vlot alle huiskamers. Je business laten opvallen anno 2019? Dat doe je met native advertising. Dankzij deze adverteertechniek valt je advertentie niet uit de toon, maar gaat je brand naadloos op in de getoonde content en user experience van het platform.

Start. Grava denkt, doet en ademt native advertising. De ideale online partner om je digital marketingstrategie te boosten! Wij zoomen in op je doelgroep, selecteren de juiste kanalen en matchen je publiek met de juiste content. Het prijskaartje? Starten doe je met een relatief laag instapbudget. Foolproof online marketing, geschreven op het lijf van je doelgroep.

Native Advertising
voor je business?

Ontdek de voordelen van Native Advertising

  • Je advertentie sluit 100% aan bij het platform waarop ze verschijnt. Daardoor breng je meer nieuwswaarde en kan je inspireren om te converteren. Win-win!

  • Native ads komen het best tot hun recht op je smartphone.

  • Lezers ervaren native advertenties vaak als minder opdringerig.

  • Deze adverteertechniek prikkelt nieuwe bezoekers en zet ze sneller aan tot kopen.

  • Consumenten vertrouwen native ads meer dan klassieke online advertenties.

  • Een carrousel, canvas of cinemagraph: met native advertising laat je je creativiteit de vrije loop.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!