SEO, zoekmachine optimalisatie op scherp

Hoog scoren in Google? De vindbaarheid van je website boosten met de juiste zoekwoorden? Opklimmen in de zoekresultatenlijst en snel in het oog springen van je doelpubliek?

Inspirerende sfeerbeelden, een helder overzicht van je expertises, een sterke branding in lijn met je bedrijfsvisie, … Je website is je online visitekaartje dat je wil delen met een zo breed mogelijk publiek. Jouw website als online hotspot? Met SEO of Search Engine Optimization kegel je je website slim naar de top van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Hyperbelangrijk voor je online marketing, want met de juiste SEO inzichten en technieken maak je van elke zoeker een bezoeker.

Een straffe spurt in de zoekresultatenlijst? Grava mikt hoog, hoger, hoogst. Wij screenen je huidige aanpak, gaan op zoek naar je persoonlijke opportuniteiten en vertalen onze resultaten naar een heldere, actiegerichte SEO strategie. Zelf meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen van SEO? Grava legt je met plezier de kneepjes van het vak uit tijdens een praktijkgerichte workshop.

SEO
voor je business?

Ontdek de voordelen van SEO

  • Je verschijnt hoger in de zoekresultaten en wordt top-of-mind bij klanten.

  • SEO zorgt voor meer online zichtbaarheid en laat het bezoekersaantal van je website stijgen.

  • Match keywords met de juiste zoekintentie en maak een sterke connectie met je audience.

  • Een budgetproof hoge ranking in zoekmachines, zonder betalend te adverteren.

  • SEO is een duurzaam proces waarmee je resultaat boekt op lange termijn.

  • Controle over je SEO optimalisatie? Je organische groei is perfect meetbaar.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!