Hands-on SEO: duurzaam samenwerken voor optimale, organische resultaten

De eerste plaats in Google behalen in enkele clicks? Grava keeps things real! Wij werken liever op vaste basis met je samen om je resultaten in zoekmachines tactisch te versterken. Van je homepage, over de laadtijd van je website, tot je blogluik, verdiepen we ons in je website. Ons hands-on SEO-traject combineert contentadvies met technologische tips. In de aanbieding? Een team doorwinterde digital performance experts dat de tanden in je SEO-optimalisatie zet en niet van plan is om te lossen!

Contacteer ons!

Wat zijn de voordelen van een SEO partnership?

Hoe reageer je op dalingen in organisch websiteverkeer? Kan je blijvend scoren op keywords waarvoor je in het verleden content inspanningen deed? Controleert Google echt àl je web pages en mag je zomaar oude webpagina’s deleten? Vragen genoeg voor ons gepassioneerd SEO-team! Omdat SEO nooit stopt - ook niet ’s nachts of in het weekend - bieden wij een custom partnership voor zoekmachineoptimalisatie aan.

Een SEO partnership met Grava versterkt je positie in Google en Bing op korte en lange termijn. Een intensieve samenwerkingsperiode, eenmalig advies en optimalisaties of 100% een beroep doen op onze expertise? Jij kiest! Maar wees er zeker van dat tijdens een hands on SEO project jouw zoekmachineoptimalisatie met stip op één staat.

Het Google-algoritme is een goed bewaard geheim en een verzameling van talloze rankingfactoren. De vereisten voor een toppositie in zoekmachines veranderen daarbij continu. Door in zee te gaan met een gedreven SEO partij win je aan tijd en ademruimte. Grava is alert voor iedere wijziging binnen SEO en schakelt waar nodig een versnelling hoger voor jouw website.

Waar focust een hands-on SEO-project zich op?

Als het om SEO gaat, gooit Grava alle registers open. We kiezen niet voor de gemakkelijkste weg, wel voor de meest effectieve. Teksten en afbeeldingen. Huidige en nieuwe content. Quick wins en langetermijnacties. We bedenken, verfijnen en lanceren een SEO strategie die naadloos bij je bedrijfstargets past. Een betere vindbaarheid in zoekmachines? Scoren bij gekende én nieuwe klanten? Niets ontsnapt aan de aandacht van onze SEO fanaten.

Ieder SEO traject is uniek, maar dit stappenplan is onze basis:

  • Kick-offmeeting | Tijdens de opstartmeeting bij jou of bij Grava in Mechelen, luisteren we naar je digitale doelstellingen.
  • Targets | Grava giet je online ambities in concrete KPI's en professionele doelen.
  • Strategie | We stippelen een allround SEO-strategie uit op maat van je bedrijfswebsite.
  • SEO-optimalisatie | Grava optimaliseert op diverse domeinen en voert welbedachte optimalisaties door in je website.
  • Websiteopvolging | We installeren alerts via rapporteringstools waardoor acute SEO-problemen geen kans krijgen om je website of je positie in zoekresultaten ingrijpend te beïnvloeden.
  • Vast aanspreekpunt | Een SEO-traject stelt je in rechtstreekse verbinding met een ervaren SEO-consultant die je zoekmachineoptimalisatie tot in de puntjes beheert.
  • All-in-one projectmanagement | We leiden je SEO-optimalisatie in goede banen van start tot stop. Niet alleen jij krijgt updates, ook je technische partner houden we in de loop.
  • Kennisoverdracht | Inzichtelijke to do’s voor jou of je webbouwer via een offline of online een-op-een.

HANDS ON SEO BONUS | Grava is een digital performance agency dat tijdens een SEO traject focust op het analyseren, structureren en optimaliseren van je professionele website. Naast SEO expertise beschikken we ook over de nodige technische knowhow om onze bevindingen te vertalen naar to do’s voor je webbouwer. De technische websitebriefing van je overnemen? Pingpongen met je developer of IT-medewerker? Graag!

Je bedrijfswebsite laten groeien samen met een SEO-specialist?

Grava luistert naar je ambitieuze wensen, vertaalt ze naar concrete actiepunten en realiseert je online succesverhaal precies volgens het tempo van je business. Achter de schermen knispert en knettert het van de technische termen, maar in onze communicatie met zaakvoerders, marketing managers en communicatiemedewerkers houden we het altijd helder en hapklaar. Wedden dat je tijdens onze samenwerking overstag gaat en SEO ook voor jou dagelijkse kost wordt?

HANDS ON SEO BONUS | Een standaardplan uit de schuif halen voor je SEO traject? Allesbehalve! Grava gelooft in een dynamische samenwerking. Win je louter ons SEO advies in? Geef je ons carte blache voor je zoekmachineoptimalisatie? Grava schotelt je een partnership voor dat zit als gegoten.

Bouwen aan een betere vindbaarheid van je website? Samenwerken met een SEO expert die klare taal spreekt?

Hands On SEO Groeitraject
voor je business?

Ontdek de voordelen van Hands On SEO Groeitraject

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.

Training en Workshops

Aanstormend talent opleiden of je marketingteam up-to-date te houden? Grava maakt graag tijd voor jou! Wij schaven je kennis bij met praktische seo tips, een gerichte google analytics training of digital marketing cursus. Een specifiek topic in gedachten? Wij organiseren opleidingen à la carte, van gepersonaliseerde one-to-one’s tot intensieve groepstrainingen. Omdat wij onze kennis graag delen!