Training&Workshops voor jouw digital team

Je digitale kennis verruimen met een opleiding op maat? Op zoek naar intensieve inhouse workshops en trainingen voor je team?

Nieuwe digitale kanalen, innovatieve strategieën, verrassende inzichten voor betere resultaten, … De online wereld is constant in verandering. Je digitale kennis afstoffen, uitbreiden en upgraden? Grava staat te springen om haar inzichten met je te delen! Als interactieve sparringpartner schuiven we bij jou aan tafel en scherpen we je digitale competenties aan.

Ruime ervaring, een brede digitale basiskennis en een passie voor online performance marketing: Grava is on top of things. Zoekmachine optimalisatie, social media advertising, marketing automation, … Wij begeleiden je team graag tijdens een intensieve workshop bij jou op kantoor. Liever een individuele, hands-on training die de focus legt op één specifiek topic? Dat kan! Wij passen onze opleidingen flexibel aan en schakelen soepel van theorie naar praktijk.

Training and Workshops
voor je business?

Ontdek de voordelen van Training and Workshops

  • Een heldere blik op de trends in digital performance marketing.

  • Een update van je digitale kennis? Onze experts leren je de kneepjes van het vak.

  • Elke workshop legt vlot de link tussen theorie en praktijk.

  • Inhouse workshops door experts, gewoon bij jou op kantoor.

  • Een training voor je team of een leerrijke one-to-one? Wij organiseren opleidingen op maat.

  • Opleidingsmogelijkheden à la carte, aangepast aan jouw wensen, timing en topics.

About you

Een sterk merk in de markt zetten, een uniek product boosten of een verrassende visie realiseren? Jouw doelstellingen zijn de bottomline van ons digital performance marketingplan. Daarom zijn we benieuwd naar je plannen, passies en prioriteiten.

Wil je meer leads? Meer clicks? Meer klanten? Wij vertrekken van je vragen en vertalen ze naar een concrete digitale strategie. Op maat natuurlijk, want er is geen enkel bedrijf zoals dat van jou.

About us

Een online strategie? Wij spreken vlot DSP, RTB, CPM en ander digi-talen en maken graag de vertaling voor jou. Vertrouw je project toe aan onze marketing experts en neem plaats in de digitale driver’s seat van je onderneming.

Digital performance marketing voor je project?
Of je eigen digital marketingteam versterken? Met Grava schakel je meteen enkele versnellingen hoger. Samen bepalen we de projectscope, stippelen we een tijdslijn uit en koppelen we elke actie aan het juiste budget.